Chokladboll

Snusan sjunger refrängen, drum’n bass på svenska.

… mmm smetens kladdiga känsla ger mig fantasier om att gränsla
1 ton med smör som blivit varmt och mjukt och en pall med socker – det kanske låter sjukt,
men det är himmelskt skönt att stå och joxa med smöret. Kör in hela armen, vrid om och rör ett
litet tag tills allting blandats väl. Släng dig i smeten och bli en säl!

Dyk ner och flyt omkring! Om någon ser gör ingenting.

Ta 5 kubikmeter havregryn, 1 badkar med vatten – det är en härlig syn.
1 rågat badkar med kakao, men kom ihåg att det är a och o
att ta kakaon först för att minska risken för att den ska ställa till problem i disken.
Det fastnar så lätt på badkarskanten och man vill ju inte gärna va den där klanten
som sabbar allt, men jag känner att jag glömt nånting. Cirka 15 spänner
vaniljsocker. Sen var det klart. Du ska ju blanda allt, men det är väl uppenbart
och blir det jobbigt kan du alltid vila mjukt och skönt i smeten. Du får inte kila
till bygget och låna en grävmaskin. Nej, använd kroppen som ett tryffelsvin.

Efter en massa jobb och lite hokus pokus är bollarna klara när du rullat dem i kokos. Förvaras kallt i någon lämplig stuga, en blå kontainer kan kanske duga.
Bjud in några vänner som inte har bra koll till att öva kast med liten chokladboll.
Ny fin färg i hela lägenheten. Ditt chokladbollslager hamnar på tapeten.
Och skulle du ha lite ont om plats? Nöj dig då med halv sats.