Ord

Jag har skrivit låttexter till min musik sedan 1989 på olika teman, ofta tillsammans med Lars Carlén i större eller mindre omfattning. Någon gång runt 1995 dök den första palindromen upp i hjärnan och jag började samla på dem. När barnen kom föll det sig naturligt att berätta sagor som inte stod i böckerna för dem som omväxling, men även stapplande försök till större litteratur. En high-tech thriller har länge legat under skrivning, men vill inte bli mer än 33 % klar. 2017 lossnade dock skrivandet för en fantasyidé, när min stora dotter sa till mig på skarpen att sätta igång. Tre löst sammankopplade böcker som utspelar sig i samma värld har det hunnit bli. Dessa har tryckts upp i en liten upplaga för att det är en sån skön känsla med en riktig bok och för att kunna pracka på nyfikna vänner och bekanta så att de får korrekturläsa.